On top!

Izložba fotografija Leona Bijelića i Dejana Đurića

Pozivamo sve ljubitelje fotografije da svojim prisustvom uveličaju otvaranje izložbe fotografija Leona Bijelića i Dejana Đurića koja će se održati u četvrtak 19.04.2012. godine u 19:00 časova u prostorijama univerziteta za poslovni inženjering i menadžment u Banja Luci (Univerzitet PIM).

Na izložbi ćete imati priliku vidjeti 40 fotografija od ovih mladih autora koje su nastale u toku 2011. godine. Svako od vas će sigurno pronaći sebi zanimljiv tračak svijetla zamrznut u vremenu.

Izložbu su podržali: Univerzitet PIM, Asocijacija za umjetničku fotografiju BiH i Univerzitetski foto-kino klub Banjaluka.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju otvaranju izložbe, fotografije će biti izložene narednih 10 dana i moći ćete ih pogledati u prostorijama univerziteta PIM u periodu od 8:00 do 18:00 časova.

Svoje prisustvo možete potvrditi na zvaničnom facebook događaju na ovom LINKU, a ujedno možete i pročitati nešto više o samoj izložbi i autorima.

Leave a Facebook comment

One response to “Izložba fotografija Leona Bijelića i Dejana Đurića”

  1. […] stranica koju sam radio za svog prijatelja Leona Bijelića sa kojim sa održao prvu samostalnu izložbu fotografija. Sajt je koncipiran tako da u pozadini dominiraju fotografije, a sve ostale stvari su stavljene u […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related stories

Nikon & ja u Atini

Tuesday, March 10, 2015

Festival fotografije i dobrog druženja

Tuesday, February 10, 2015

Trst // Trieste – Mali izlet, kao nekada

Tuesday, February 25, 2014

LET’S BE SOCIAL

@dedj.co