On top!

Vjenčanje Marije i Davora obavljeno je prvog septembra 2012. godine u Manastiru Krupa (Crkva Svetog Ilije). Nakon crkvenog vjenčanja obavili smo fotografisanje mladenaca sa kumovina na slapovima Krupe. Nažalost, na raspolaganju smo imali samo 15 minuta, nakon čega smo nastavili fotografisanje ispred tvrđave Kastel.

Ovom prilikom bih da skrenem pažnju na događaj koji se se desio na tvrđavi Kastel. Naime, neko je od nadležnih organa zaduženih za očuvanje ovog nacionalnog spomenika BiH odlučio da isti iznajmi za potrebe održavanja privatne svadbe. Nakon što su nas zatekla zapečaćena vrata Kastela, bili smo prinuđeni da odradimo fotografisanje mladenaca ispred tvrđave. Iako smo svi bili vidno razočarani, nismo dozvolili da nam to pokvari dan. Mladenci i kumovi su bili veseli i nasmijani i jedino to nam je bilo potrebno za uspješno fotografisanje.

Svadbeno veselje je nastavljeno u restoranu Ambasador, gdje je  obavljeno i građansko vjenčanje. Nakon fotografisanja gostiju sa mladencima iskoristio sam priliku za još jedno mini fotografisanje ispred restorana. Kako je to sve izgledalo najbolje ćete vidjeti na priloženim fotografijama.

Leave a Facebook comment

14 responses to “Marija & Davor”

 1. Davor says:

  Dejo kralj si! svaka cast! Fenomenalne su! 🙂

 2. Horatio Caine says:

  Vidi se šta je profesionalac. Dejo, svaka čast, savršeno je B).

 3. Miso says:

  Svaka ti cast, slike su fantasticne

 4. Jelena Andrić Savić says:

  Savršeno,prelepi ste,čestitam komšinice,sve najbolje 🙂

 5. Jakovljevic says:

  Od srca vama cestitam. Sve najbolje zu buduci zivot. I nemoj zaboraviti Davor kako se kaze ” Happy wife happy life! ” Zato slusaj mi Mariju a naravno i ona tebe. Djeca jedva cekaju da vas opet vide. Slike su super !!!

  Puno vas volimo

  Jakovljevic

 6. Dottore says:

  Fantastičan posao, slike fenomenalne!!!

 7. Alen says:

  Mladencima puno sreće, zdravlja i uživanja!
  /Sensei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related stories

Kristina & Denis

Saturday, April 15, 2017

Mara & Milovan

Sunday, January 15, 2017

Biljana & Milan

Monday, October 31, 2016

LET’S BE SOCIAL

@dedj.co