On top!

Ovo je prvi post koji pišem u ovoj kategoriji koja je namjenjena za promociju mog puta u Lisabon koji je sponzorisan od strane Nikona. Naime, krajem aprila prisustvovaću prezentaciji novog Nikon DSLR fotoaparata,  D7100 i predstavnika potpuno nove serije Nikon kompaktnih aparata, najmanjeg fotoaparata na svijetu DX formata, Coolpix A, koja će se održati 23. aprila u Lisabonu.

Na put se kreće 22. aprila, a prvi dan boravka rezervisan je za koktel dobrodošlice u hotelu, odmor od puta i pripremu za dvodnevni program. Sutradan ujutro ćemo prisustvovati govoru domaćina ove prezentacije, gospodina Sasagakija iz Nikon korporacije, te gostujućih govornika, a nakon toga i samoj prezentaciji pomenutih proizvoda.

Nakon govora dobrodošlice i prezentacije posjetićemo razne lokacije u Lisabonu gdje ćemo imati priliku testirati aparate. Naveče će nam biti priređena svečana večera u dvorcu iznad Lisabona.

Treći dan je rezervisan za cjelodnevno fotografisanje, od samog svitanja. Ujutro ćemo pokušati uhvatiti izlazak sunca, a nakon toga ćemo posjetiti specijalne lokacije po Lisabonu. Nakon ručka dobićemo slobodno vrijeme koje ćemo moći iskoristiti za obilazak grada i fotografisanje po želji. Naveče nas očekuje oproštajna večera sa predivnim pogledom na Lisabon.

Tokom ovog putovanja sa sobom ću nositi Nikon D600, Nikon D7100 i Coolpix A, koje ću ovom prilikom testirati.

Leave a Facebook comment

6 responses to “Nikon & ja u Lisabonu”

 1. Mico says:

  Bravo Deki! Samo naprijed i sretan put! 🙂

 2. Sasa says:

  Odlicno, samo napred!

 3. mirela says:

  Tooooo Dekiiii!!!!

 4. ermin says:

  sretan put i vrati se sa brdom odličnih fotografija!

 5. deyo says:

  Hvala svima 😉

 6. […] je red na pakovanje opreme i spremanje za put u Lisabon. U nedjelju putujem u Beograd gdje ću se sastati sa ostatkom ekipe i gdje ću preuzeti ostatak […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related stories

Srebrna evropska prestonica kroz Nikkor objektive

Thursday, April 16, 2015

Nikon & ja u Atini

Tuesday, March 10, 2015

Atlantski okean i atrakcije Lisabona

Sunday, April 28, 2013

LET’S BE SOCIAL

@dedj.co