On top!

Kišno jutro na dan vjenčanja je izazov za svakog fotografa. Ali kad ljubav uplete svoje prste, sunce obasja i najtmurniji dan. Tako je bilo i 16. novembra 2014. u Gradišci, na vjenčanju Slavice i Čedomira. Jedno predivno i preslatko biće, koje u njihovim srcima zauzima posebno mjesto, učinilo je fotografisanje ovog vjenčanja još zanimljivijim, treći član ove srećne male porodice, pas Moka.

Možda sam se i pitao pred fotografisanje kako će sve to ispasti, ali Mokina poslušnost i umiljatost uklonili su sve moje sumnje. Poslije opštinskog vjenčanja, uz dozvolu vlasnika cafe bara “HEMINGWAY”, fotografisanje smo nastavili u predivnoj atmosferi, a onda smo krenuli ka svadbenom salonu Taxi bar.

I baš tad, sunce koje nas je pratilo kad je bilo najpotrebnije, pružilo nam je još jedan savršen trenutak za nezaboravne fotografije mladenaca. Njihov prvi bračni zalazak sunca ispunjen neizmjernom srećom i ljubavlju.

Slavici, Čedomiru i Moki od srca želim da zauvijek ostanu tako srećna porodica čija će se ljubav širiti još više pri dolasku četvrtog člana.

Slavica_&_Cedomir_01 Slavica_&_Cedomir_02 Slavica_&_Cedomir_03 Slavica_&_Cedomir_04 Slavica_&_Cedomir_05 Slavica_&_Cedomir_06 Slavica_&_Cedomir_07 Slavica_&_Cedomir_08 Slavica_&_Cedomir_09 Slavica_&_Cedomir_10 Slavica_&_Cedomir_11 Slavica_&_Cedomir_12 Slavica_&_Cedomir_13 Slavica_&_Cedomir_14 Slavica_&_Cedomir_15 Slavica_&_Cedomir_16 Slavica_&_Cedomir_17 Slavica_&_Cedomir_18 Slavica_&_Cedomir_19 Slavica_&_Cedomir_20 Slavica_&_Cedomir_21 Slavica_&_Cedomir_22

Leave a Facebook comment

11 responses to “Slavica & Čedomir”

 1. Dragana says:

  Ovo je nesto prelijepo! Svaka cast fotografu! Toliko emocija uhvacenih, bez teksta sam

 2. milan says:

  SVE POHVALE ZA MLADENCE I FOTOGRAFA! BRAVO!

 3. Sanja says:

  Dejo svaka cast za fotografije! Ovo je jos jedan dokaz zasto ces meni slikati vjencanje!

 4. […] Danas na njegovom blogu još jedno vrlo inspirativno venčanje: http://dejandjuric.com/2014/11/wedding-day-slavica-cedomir/ […]

 5. Cuk says:

  Dejo kolega, objasnio si, nema sta, zna se ko je tata za vjencanja u BL a i sire 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related stories

Nevena & Ilija

Wednesday, January 10, 2018

Kristina & Denis

Saturday, April 15, 2017

Mara & Milovan

Sunday, January 15, 2017

LET’S BE SOCIAL

@dedj.co