On top!

Koliko puta ste, tokom divnih i mirnih večeri, razmišljajući o svojim najdražim, zavirili u onu staru prašnjavu kutiju prepunu albuma i onako na podu, listajući ih nasmijanog lica, prisjećali se nekih posebnih trenutaka iz prošlosti?

Fotografija je takva, dobija neku dodatnu, čarobnu dimenziju kad postane opipljiva. Kako bi fotografije vašeg posebnog dana ostale zauvijek neizbrisivo sjećanje na te divne trenutke obećane ljubavi, potrudio sam se ponuditi vam najkvalitetnije foto knjige (photo book). Veliko mi je zadovoljstvo što sam ostvario saradnju sa firmom Profotoknjiga iz Hrvatske čiji kvalitet štampe je na nivou savremenog konvencionalnog offset printa.

Dizajn foto knjiga smisliću za svaki par posebno, i svakako će biti podložan izmjenama po želji mladenaca, te ćete tako i vi biti u mogućnosti da učestvujete u samom procesu dizajniranja vaše knjige.

U ponudi se nalaze dvije vrste photo book-ova, oba dostupna budućim mladencima kako bi ih mogli vidjeti uživo, a za sve one koji nisu u mogućnosti, tu je set fotografija i dva video klipa koja možete pogledati u nastavku blog posta.

Rubin Photo Book 30x30cm

Mini Premium Photo Book 30x21cm

Photo-Book_01 Photo-Book_02 Photo-Book_03 Photo-Book_04 Photo-Book_05 Photo-Book_06 Photo-Book_07 Photo-Book_08

Leave a Facebook comment

2 responses to “Wedding Photo Book”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related stories

Nevena & Ilija

Wednesday, January 10, 2018

Kristina & Denis

Saturday, April 15, 2017

Mara & Milovan

Sunday, January 15, 2017

LET’S BE SOCIAL

@dedj.co