On top!

Once upon a time there was a girl named Brankica. She lived in a beautiful house surrounded with people who gave her unconditional love. And she spread the love to others by creating a whole unique Demofest in summer and being a huge part of Winterland in winter where everyone enjoy in her city. Yes, she was a dreamer.

Like almost any girl, she was hoping that life will give her a happy ending fulfilled with love, a prince and a baby.

Then everyone’s life was ruined by floods that hit her country. As she was a person to call if you need help or if you can offer a help, a lot of people contacted her through her Facebook profile. Among a lot of them, Goran offered a help. In between talks he tried to ask her for a date which Brankica ignored. “Bald, tavern owner wich means he’s probably a trouble maker, girl hunter, dripper surrounded and overconfident”, she thought. At first sight, he wasn’t a man she wanted by herself.

When she turned 28, fairytale wishes had started to fade, and reality called her for waking up. And how a new year was close enough, she decided to forget about these “childish” wishes and to make some other adult goals for 2015. To do list was all about learning Portuguese, getting a driving licence, etc.

But life had better plans for her.

A few days before a New Years Eve, she went out with her friends where she saw him. That handsome bald date caller.

Did you ever read a fairytale story where the prince isn’t a hero? Well, I believe not, so let’s tell how that happened.

As the two men had gotten into a fight, our prince resolved a situation and became a real Charming in Brankica’s eyes.

That was a moment she fell in love with him. Right, not exactly at first sight, but fifth one was good enough for her to know that he’s her man for the lifetime.

After many dates without the kiss, Goran showed her he’s a serious guy who respects a girl. After all, the first kiss happened. Brankica realised that all those wishes was worth waiting for.

He asked her, and she said ‘Yes’!

Brankica and Goran married on August, 23rd, near the woods in the backyard of wedding venue “Braca Djukic” where they crowned their love to live forever.

The whole wedding day was romantic and magical, but the brightest moment of that day was their happiness.

Life gave them another reason to celebrate, a baby. But that part of the story I’ll let Brankica to tell because expecting a baby and being a mother is an unexplored world to me.

This isn’t a finished story, it’s just beginning of their very happy end.

➳ Za priču na srpskom, kliknite ovdje

Bila jednom jedna vesela djevojčica, preslatkih okica i očaravajućeg osmijeha. Odrastala je u predivnoj kući, okružena ljubavlju svojih bližnjih. Zvali su je Brankica.

Ona je, shvatajući svu jačinu ljubavi koju je dobijala, svima oko sebe dijelila osmijehe i lijepe riječi šireći ljubav svuda. Bila je jedan od kreatora “Zimzograda”, predivnog bajkovitog gradića u njenom gradu koji bi oživio u zimu i donio onu svima potrebnu prazničnu čaroliju koja je u tom zimskom prohladnom vazduhu nosila zvuke muzike, mirise cimeta i osmijehe svih posjetilaca. A kako bi i ljeto učinila zabavnijim, dio je tima koji svojim sugrađanima poklanja “Demofest” koji je postao i svjetski poznat.

Ali, kao i gotovo svaka djevojka, Brankica nije samo sanjala o uspjehu. Noću bi, ušuškana u svoju dekicu, gledajući zvijezde, zamišljala sebe uz osobu svog života i uz bar još jedno čudo ljubavi kome bi pružila svu pažnju.

A onda su došle poplave. Odnijele ogrjev, automobile, kuće… Živote. Rashladile zemlju, a zagrijale srca ljudi koji su bezuslovno nudili pomoć. Brankičin Facebook profil postao je krizni štab, a ona posrednik između onih koji su molili za pomoć ili je, previše skromni, nisu ni tražili, a bila im je neophodna i onih koji su u ovoj velikoj nesreći željeli dati sebe za one ugrožene. Tada se javio i Goran ponudivši pomoć. Kroz sve te poruke on je suptilno pokušavao pozvati Brankicu na kafu, ali pored stotina poruka i cijelog haosa koji je tada vladao, njene misli bile su daleko od takvih namjera.

Javljao se Goran povremeno i kasnije, ali ni to nije urodilo plodom. “Ćelav, vlasnik kafića, vrlo vjerovatno okružen sponzorušicama i sa Facebook profilom prepunim potencijalnih kafoispijačica. Nema šanse!”, mislila je Brankica. Na prvi pogled, Goran nikako nije bio osoba koju je htjela pored sebe.

Napunivši 28, počela je rjeđe da sanja o svom princu, želje o bajkovitom kraju počele su da blijede, a realnost ju je zvala na Zemlju. I kako se bližila i 2015-a, Brankica je odlučila svoje dječije želje zamijeniti odraslim ciljevima. Zacrtala je da će do kraja 2015-e naučiti portugalski, položiti vozački ispit i posvetiti se sebi.

Ali život je imao zanimljivije planove za Brankicu.

Par dana pred novogodišnju noć, Brankica je sa drugaricama izašla u klub gdje je odmah ugledala tog ćelavog zavodnika u društvu prijatelja sa fudbala. Stale su za njihov sto i ponašale se kao da ih poznaju već jako dugo.

A postoji li bajka u kojoj princ nije pokazao svoju hrabrost i tako osvojio srce hladne ljepotice?

I ova bajka ima taj čarobni trenutak u kom se sve promijenilo, a izgledalo je ovako…

Naš princ Goran riješio je potencijalno kriznu situaciju između dvojice pripitih muškaraca i tako očarao našu princezu pokazujući svoju hrabrost, staloženost i muškost. Frajer, rekli bi danas. Baš tad, Brankica se zaljubila. Da, da, u tog ćelavog magneta za sponzoruše (bar je ona tako mislila). Istina, ne na prvi pogled, ali peti je bio dovoljan da shvati kako je on čovjek njenog života.

Nakon čak dva dana iščekivanja da joj se javi, uslijedila je gomila poziva, izlazaka u bioskop, romantičnih večera, šetnjica i onih zanimljivih trenutaka koji su budili međusobna osjećanja. Time je Goran pokazao koliko je ozbiljan, koliko je poštuje i koliko mu je stalo do nje. A onda, došao je red i na poljubac…

Uživajući u sitnim, ali tako bitnim dešavanjima koja su bila samo uvod u vrhunac sreće koju joj je život poklonio, Brankica je uz Gorana i sama gradila svoju sreću.

Pitao ju je, i ona je rekla: “Da”.

Vjenčanje Brankice i Gorana održano je 23. avgusta 2015. godine u dvorištu restorana “Braća Đukić” pored predivne šume gdje su jedno drugom obećali ljubav za cijeli život. Bilo je to potpuno čarobno, savršeno vjenčanje kom su prisustvovali njima najdraži ljudi.

Život im je podario još nešto. Najslađe malo stvorenje sakriveno u Brankičinom stomaku. Stvorenje koje će kroz par mjeseci postati centar njihovog svijeta i koje će unijeti dodatnu radost u svakodnevicu. Ali ovaj dio priče sačuvaću Brankici koja će sigurno osjećajnije i vjernije opisati to veliko poglavlje majčinstva satkano od najrazličitijih trenutaka koja neko može proživjeti.

A ovdje svakako nije kraj. Ovo je samo jedan srećni početak još ljepše priče koju će, nadam se, osoba kojoj je pisana i pripovijedana, ovu priču završiti srećnim krajem.

Vašoj bebici i vama, za lijepe uspomene i nježna uspavljivanja…

brankica-goran-1brankica-goran-5brankica-goran-8 brankica-goran-11brankica-goran-9 brankica-goran-10 brankica-goran-13 brankica-goran-14brankica-goran-16 brankica-goran-17brankica-goran-19 brankica-goran-20 brankica-goran-21 brankica-goran-22 brankica-goran-23 brankica-goran-24brankica-goran-27 brankica-goran-28 brankica-goran-29 brankica-goran-30 brankica-goran-31 brankica-goran-33 brankica-goran-34 brankica-goran-35 brankica-goran-36 brankica-goran-37 brankica-goran-39 brankica-goran-40 brankica-goran-41brankica-goran-44 brankica-goran-45 brankica-goran-46 brankica-goran-47 brankica-goran-48brankica-goran-50 brankica-goran-51 brankica-goran-52 brankica-goran-53 brankica-goran-54brankica-goran-54abrankica-goran-56 brankica-goran-58 brankica-goran-59 brankica-goran-60 brankica-goran-57 brankica-goran-61 brankica-goran-62 brankica-goran-63brankica-goran-65abrankica-goran-65 brankica-goran-66 brankica-goran-67 brankica-goran-68 brankica-goran-69 brankica-goran-70brankica-goran-72brankica-goran-73 brankica-goran-74brankica-goran-76 brankica-goran-77brankica-goran-79 brankica-goran-80brankica-goran-82abrankica-goran-83 brankica-goran-84 brankica-goran-85 brankica-goran-86 brankica-goran-87brankica-goran-89 brankica-goran-90 brankica-goran-91 brankica-goran-92 brankica-goran-93 brankica-goran-94 brankica-goran-95brankica-goran-97 brankica-goran-98 brankica-goran-99 brankica-goran-100brankica-goran-102brankica-goran-103abrankica-goran-103 brankica-goran-104 brankica-goran-105 brankica-goran-106 brankica-goran-107 brankica-goran-108 brankica-goran-110 brankica-goran-111 brankica-goran-112brankica-goran-114 brankica-goran-115 brankica-goran-116 brankica-goran-117 brankica-goran-118 brankica-goran-119 brankica-goran-120brankica-goran-122 brankica-goran-123 brankica-goran-124brankica-goran-126brankica-goran-129 brankica-goran-130brankica-goran-132 brankica-goran-133 brankica-goran-134 brankica-goran-135 brankica-goran-136 brankica-goran-137 brankica-goran-138 brankica-goran-139 brankica-goran-141 brankica-goran-142 brankica-goran-143 brankica-goran-144 brankica-goran-145 brankica-goran-146 brankica-goran-147 brankica-goran-148brankica-goran-149brankica-goran-149d2brankica-goran-151brankica-goran-151a brankica-goran-152 brankica-goran-153 brankica-goran-154 brankica-goran-155 brankica-goran-156 brankica-goran-157 brankica-goran-158 brankica-goran-159 brankica-goran-160 brankica-goran-161brankica-goran-161abrankica-goran-164 brankica-goran-165brankica-goran-167

Leave a Facebook comment

37 responses to “Brankica & Goran”

 1. Dijana says:

  Ne znam šta da kažem! Oduševljena sa fotografijama i emocijama…….. svaka čast!

 2. Predivni ste, PREDIVNI! Uživala sam i u priči i u slikama. Želim vam svu sreću ovog sveta!

 3. Zoran says:

  Fenomenalno,da zanemiš,etalon. Fundamentalno rastura. Svaka čast. I da čestitam!

 4. Love your pictures and your style of wedding photography!

 5. … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Read More Infos here|Here you can find 17376 more Infos|Infos to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 6. Diyala Arts says:

  … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Read More Infos here|Here you will find 75038 more Infos|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Read More Infos here|Here you can find 74758 additional Infos|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Find More Infos here|There you can find 25163 additional Infos|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 9. … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Find More Infos here|There you will find 98912 additional Infos|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 10. … [Trackback]

  […] Read More here|Read More|Find More Informations here|Here you will find 27346 more Informations|Infos to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 11. click here says:

  … [Trackback]

  […] Read More here|Read More|Read More Infos here|There you will find 74051 more Infos|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 12. … [Trackback]

  […] Read More here|Read More|Find More Infos here|Here you will find 11003 additional Infos|Infos to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 13. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Read More Infos here|There you can find 22349 more Infos|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 14. Bdsm chat says:

  … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Find More Informations here|Here you can find 37465 more Informations|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 15. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Read More Infos here|Here you will find 95821 more Infos|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 16. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Read More Infos here|There you will find 90685 more Infos|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 17. … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Find More Informations here|There you can find 94630 more Informations|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 18. … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Read More Infos here|Here you can find 33661 more Infos|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 19. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Read More Infos here|Here you will find 61917 more Infos|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 20. offer says:

  … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Read More Infos here|Here you will find 26308 more Infos|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 21. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Read More Informations here|There you can find 50352 more Informations|Infos on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 22. … [Trackback]

  […] Read More on|Read More|Read More Informations here|There you will find 18996 more Informations|Infos to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 23. … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Find More Informations here|Here you will find 854 additional Informations|Infos to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 24. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Find More Infos here|Here you can find 7261 more Infos|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 25. click here says:

  … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Find More Informations here|There you will find 2981 additional Informations|Infos to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 26. … [Trackback]

  […] Read More here|Read More|Find More Infos here|Here you can find 30241 more Infos|Infos to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 27. iraqcoehuman says:

  … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Find More Informations here|Here you will find 62442 additional Informations|Informations on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 28. Togel Online says:

  … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Read More Informations here|Here you will find 61604 more Informations|Informations on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 29. allenskate says:

  … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Read More Informations here|There you will find 97895 additional Informations|Informations on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 30. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Find More Informations here|Here you will find 33434 additional Informations|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 31. … [Trackback]

  […] Read More here|Read More|Find More Infos here|Here you can find 28598 additional Infos|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 32. … [Trackback]

  […] Find More here|Find More|Find More Informations here|Here you can find 13354 additional Informations|Infos to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 33. … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Find More Informations here|There you will find 17847 additional Informations|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 34. gar herring says:

  … [Trackback]

  […] Read More here|Read More|Find More Infos here|There you will find 88056 additional Infos|Informations on that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

 35. … [Trackback]

  […] Find More on|Find More|Find More Infos here|Here you can find 44067 additional Infos|Informations to that Topic: dejandjuric.com/2015/09/brankica-goran/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related stories

Nevena & Ilija

Wednesday, January 10, 2018

Kristina & Denis

Saturday, April 15, 2017

Mara & Milovan

Sunday, January 15, 2017

LET’S BE SOCIAL

@dedj.co